fbpx

EEN SUCCESVOLLE SALONROUTINE 

DOWNLOAD HIER HET GRATIS EBOOK 
OPEN het ebook

Een succesvolle salonroutine is een goede eerste stap, maar wij hebben meer kennis te delen voor een succes salon!

Droom jij van een salon met een volle agenda? Dan hebben wij iets speciaals voor jou!

De gouden 3 Masterclasses.

Ik vertel je mijn (succes)verhaal..

Hoe vaak stel jij jezelf de vraag: Hoe kom ik nou aan mijn ideale klant? En hoe zorg ik ervoor dat mijn ideale klant ook bij mij gaat komen? Misschien komt er af en toe wel een nieuwe klant binnen, maar is dit aan het eind van de maand ook genoeg?
Continue ben je bezig of het wel genoeg is deze maand en je leeft eigenlijk dan van dag tot dag. Je bent onzeker en ervaart stress met het ondernemen.
Toen ik 16 jaar geleden begon met de salon waren dit precies mijn pijnpunten. Ik had totaal geen klantenbestand en moest opbouwen van 0. In die tijd was er nog geen social media zoals dat het er nu is en maakte ik gebruik van krantenstukken in de wekelijkse krant. Dit was iedere keer weer spannend. Het was best een dure manier van adverteren en de vraag was of er iemand getriggerd werd om dan te komen in de salon, of dat ze uberhaupt de krant wel opensloegen…. Maar iedere klant die kwam was ik dan ook erg dankbaar voor en daar had ik weer een vriendinnenactie voor bedacht. Zo kwam er mondjesmaat klanten binnen. Maar het was niet genoeg.
Iedere week ervaarde ik stress. En er was dus een stemmetje die tegen mij zei; ga maar in dienst dan heb je meer rust. Uiteindelijk heb ik naar dat stemmetje geluisterd en ben ik in dienst gegaan, daarnaast hield ik wel mijn salon en bediende ik de klanten die ik in die tijd had opgebouwd. 1 a 2 dagen in de week was ik dus in dienst als schoonheidsspecialiste en dat gaf me toen zoveel rust.
Intussen kon ik mezelf nog meer ontwikkelen mijn kennis verder uitbreiden en kreeg ik ook coaching. Maar op een dag wist ik, dit is niet hoe ik mijn leven verder in wil richten, ik had doelen in het leven en als ik zo door zou werken zou ik deze doelen niet gaan behalen. Dus voor mij gevoel was het nu mijn tijd en moest ik nu de stap gaan zetten om volledige focus op mijn eigen salon te brengen. Je weet dat je goed bent in je vak, maar toch voel je je ook onzeker of er wel genoeg klanten gaan komen. Continue ben je met je werk bezig en check je je mail of er wellicht weer een afspraak binnen is gekomen of er iemand interesse heeft. Stiekem is er ook een stemmetje in je hoofd dat zegt; zul je niet gewoon in dienst gaan dat geeft meer rust. Je ervaart hierdoor onrust en druk dat je moet presteren maar het lukt niet.
Ik geloof dat er voor jouw ook de mogelijkheid is om een beauty business op te bouwen waarin je in rust en vertrouwen kunt gaan ondernemen. Toen bij mij de knop omging en ik volledig voor mijn eigen salon ben gegaan gebeurde er iets fantastisch.
Het volgen van de 3 sterrenformule zorgde ervoor dat ik in rust en vertrouwen kon ondernemen. Ik zag geen beren op de weg meer maar kansen die zich aanbieden. Ik zag groei, mogelijkheden, en vrijheid! En doordat mijn mindset van schaarste naar groei is gegaan wist ik in drie maanden tijd mijn omzet te vervijfvoudigen en een super volle salon te hebben met mijn ideale klanten.

Ben jij een beauty ondernemer en wil jij een succesvolle salon?

Laat ons je helpen naar jouw succes salon. Wij hebben de gouden formule hoe je van jouw salon een succesvolle business maakt met meer omzet, meer klanten en zeker ook meer vrijheid.

Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer met specialisatie in salon coaching en marketing coaching. Al onze kennis en expertise hebben we gebundeld in een nieuw concept. 

Ons coaching traject is ontwikkelt vanuit onze eigen gouden 3-sterrenformule. Een unieke formule met bewezen resultaten. Wij zijn de eerste en enige in Nederland en België die op deze manier werken.

Na jarenlang alleen 1:1 coaching te geven aan een exclusieve groep beauty ondernemers, is het tijd ons nieuwe concept te lanceren!

De succes salon - business coaches

Wij hebben de gouden 3-sterrenformule ontwikkelt voor een succesvolle salon

Innerlijke schoonheid

Het begint met JOU lieve beauty ondernemer. Wat zijn jouw verlangens, wat houdt je nu nog tegen en hoe succesvol wil je zijn?

Jouw innerlijke schoonheid gaan wij naar het hoogste niveau brengen zodat je vanuit rust en vertrouwen gaat ondernemen.

Uiterlijke schoonheid

In jouw beauty salon help jij jouw klanten. Straalt de salon uit wat je wil? Komen jouw prijzen overeen met jouw waarde? Help jij jouw ideale klanten?

Wij zorgen ervoor dat de uiterlijke schoonheid van jouw salon door een gouden ringetje te halen is.

Online schoonheid

De online schoonheid is de online aanwezigheid en presentatie van jouw beauty business. Hoe wordt jij online gevonden en heb jij een online verkoopstrategie?

Wij zorgen ervoor dat jouw online schoonheid gaat schitteren als een ster op het hoogste niveau.

 Blijf niet stilzitten, maar investeer in jezelf

Werk met ons aan jouw succes

Hoe kunnen wij jouw salon succesvol maken?
 • MASTERCLASS 1
 • JOUW INNERLIJKE SCHOONHEID
 • Groei & wordt een succesvolle beauty ondernemer
 • √ Theorie en (praktijk)voorbeelden
 • √ Inclusief downloadbare werkboeken
 • √ BONUS: begeleide hartmeditatie
 • Investeer nu voor € 35,-
 • MASTERCLASS 2
 • JOUW UITERLIJKE SCHOONHEID
 • Professionaliseer je beauty business & wordt een “kei” in sales
 • √ Theorie en (praktijk)voorbeelden
 • √ Inclusief downloadbare werkboeken
 • √ BONUS: uiterlijke schoonheid opdracht
 • Investeer nu voor € 35,-
 • MASTERCLASS 3
 • JOUW ONLINE SCHOONHEID
 • Gebruik je tijd slimmer & laat online marketing voor jou werken
 • √ Theorie en (praktijk)voorbeelden
 • √ Inclusief downloadbare werkboeken
 • √ BONUS: Succesfocus & strategieplan
 • Investeer nu voor € 35,-

Wil jij een succes salon? Investeer nu in de drie masterclasses + 1:1 coaching

Wacht niet langer en neem de eerste stap!
Wij bieden je de unieke kans om met onze gouden 3-sterrenformule een succesvolle business neer te zetten die jou meer omzet, meer klanten en zeker ook meer vrijheid gaat geven
Investeer je nu in alle drie de Masterclasses tegelijk, dan betaal je niet € 105,- maar krijg je een speciale bundelprijs van € 85,-.
En dat niet alleen, naast alle drie de masterclasses krijg je 30 minuten telefonische coaching van Rachsjanda en Charada!
Stel al jouw vragen en doorbreek met onze coachingtechnieken persoonlijke blokkades. Zo groei je nog sneller naar jouw succes salon.
Ben jij er klaar voor? Investeer dan in jezelf voor maar € 85,-.

 

Ja, ik wil de 3 masterclasses & coaching

  

Veelgestelde vragen

Voor wie is het succes salon programma geschikt?
De cursus is ideaal voor ambitieuze beauty ondernemers met een salon. Bijvoorbeeld een schoonheidssalon, nagelsalon, kapsalon, wimperextensions salon, massagesalon, browbar, manicure- en pedicuresalon, wellness & spa locatie, visagie studio, health- & lifestyle praktijk, afslankpraktijk en make-up cosmetica studio.
Hoe kan ik de online cursus het beste volgen en hoe lang duurt het?
Na aankoop van de cursus krijg je jouw persoonlijke inloggegevens toegestuurd per e-mail en heb je direct toegang tot de online omgeving. Je kunt vanaf je computer de cursusmodules doorlopen of met je mobiele telefoon zolang je maar toegang hebt tot het internet. Je volgt de cursus zelfstandig op je eigen tempo. Gemiddeld heeft een cursist een week tot drie weken nodig. 
Kan ik de investering aftrekken van de belasting? 
De investering van de cursus is eenmalig € 35,- exclusief 21% btw. De btw is aftrekbaar voor ondernemers.

WIL JIJ MIJN DRIE GEHEIMEN ONTDEKKEN VOOR EEN SUCCES(VOLLE) SALON?

Ben jij een beauty ondernemer en lukt het jou niet om je salon vol te krijgen?

Gun jezelf dan deze cursus. Een kleine investering die jou gaat helpen om consistent klanten aan te trekken.

 • ONLINE CURSUS: EEN (SUCCES)VOLLE SALON
 • 35,-

  eenmalig
 • Direct toegang tot de online cursus na aankoop
 • Op eigen tempo de cursus doorlopen
 • Online video's met (werk)succesboeken
 • De cursus is 24/7 toegankelijk voor onbepaalde tijd
 • Ja, ik wil toegang tot de cursus
ONS Team
Samen meer dan 20 jaar ervaring. We put our people first, meet the team that delivers magical products
Rachsjanda Venneman
Rachsjanda Venneman

SALON COACH

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim

Charada Ferdinandus
Charada Ferdinandus

MARKETING COACH

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim

Our Work
We have worked with some of the top brands in the world and have produced award winning designs
Contact
Reach our to us with your project details and we will get back to you at the earliest
Address

Level 6 Regus Business Center,
Royapettah, Chennai – 14

Phone

+001-123-456-7890

Fax

+001-789-321-1234

Email

info@desuccessalon.nl

Connect
Stunning Designs

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

Page Builder

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

Powerful Options

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.