fbpx

ONLINE CURSUS: EEN (SUCCES)VOLLE SALON 

ONTDEK MIJN DRIE GEHEIMEN VOOR MEER KLANTEN
Je kunt direct beginnen met de cursus
Ja, ik wil mij aanmelden

Droom jij van een salon met een volle agenda? 

Ik vertel je mijn (succes)verhaal..

Hoe vaak stel jij jezelf de vraag:
Hoe kom ik nou aan mijn ideale klant?

En hoe zorg ik ervoor dat mijn ideale klant ook bij mij gaat komen? Misschien komt er af en toe wel een nieuwe klant binnen, maar is dit aan het eind van de maand ook genoeg?

Continue ben je bezig of het wel genoeg is deze maand en je leeft eigenlijk dan van dag tot dag. Je bent onzeker en ervaart stress met het ondernemen.
Toen ik 13 jaar geleden begon met de salon waren dit precies mijn pijnpunten. Ik had totaal geen klantenbestand en moest opbouwen vanaf nul. In die tijd was er nog geen social media zoals dat het er nu is en maakte ik gebruik van krantenstukken in de wekelijkse krant. Dit was iedere keer weer spannend. Het was best een dure manier van adverteren en de vraag was of er iemand getriggerd werd om dan te komen in de salon, of dat ze uberhaupt de krant wel opensloegen…. Maar iedere klant die kwam was ik dan ook erg dankbaar voor en daar had ik weer een vriendinnenactie voor bedacht. Zo kwam er mondjesmaat klanten binnen. Maar het was niet genoeg.
Iedere week ervaarde ik stress. En er was dus een stemmetje die tegen mij zei; ga maar in dienst dan heb je meer rust. Uiteindelijk heb ik naar dat stemmetje geluisterd en ben ik in dienst gegaan, daarnaast hield ik wel mijn salon en bediende ik de klanten die ik in die tijd had opgebouwd. 1 a 2 dagen in de week was ik dus in dienst als schoonheidsspecialiste en dat gaf me toen zoveel rust.
Intussen kon ik mezelf nog meer ontwikkelen mijn kennis verder uitbreiden en kreeg ik ook coaching. Maar op een dag wist ik, dit is niet hoe ik mijn leven verder in wil richten, ik had doelen in het leven en als ik zo door zou werken zou ik deze doelen niet gaan behalen. Dus voor mij gevoel was het nu mijn tijd en moest ik nu de stap gaan zetten om volledige focus op mijn eigen salon te brengen.
Je weet dat je goed bent in je vak, maar toch voel je je ook onzeker of er wel genoeg klanten gaan komen. Continue ben je met je werk bezig en check je je mail of er wellicht weer een afspraak binnen is gekomen of er iemand interesse heeft. Stiekem is er ook een stemmetje in je hoofd dat zegt; zul je niet gewoon in dienst gaan dat geeft meer rust. Je ervaart hierdoor onrust en druk dat je moet presteren maar het lukt niet.
Ik geloof dat er voor jouw ook de mogelijkheid is om een beauty business op te bouwen waarin je in rust en vertrouwen kunt gaan ondernemen. Toen bij mij de knop omging en ik volledig voor mijn eigen salon ben gegaan gebeurde er iets fantastisch.
Het volgen van de 3 sterrenformule zorgde ervoor dat ik in rust en vertrouwen kon ondernemen. Ik zag geen beren op de weg meer maar kansen die zich aanbieden. Ik zag groei, mogelijkheden en vrijheid!
En doordat mijn mindset van schaarste naar groei is gegaan wist ik in drie maanden tijd mijn omzet te vervijfvoudigen en een super volle salon te hebben met mijn ideale klanten.

MET EEN (SUCCES)VOLLE SALON ONTDEK JE

√ Hoe je gemakkelijk jouw ideale klant naar je salon brengt/ hoe je gemakkelijk jouw ideale klant binnen in je salon krijgt
√ Hoe jij jouw agenda gevuld gaat krijgen met jouw ideale klant
√ Hoe jij ervoor zorgt dat je ideale klant trouw bij jou blijft en niet naar je concurrent gaat
√ Hoe jij in rust en vertrouwen je salon gevuld gaat krijgen
√ Hoe je kunt ondernemen zonder stress te hoeven ervaren

 Blijf niet stilzitten, maar investeer in jezelf

Wat je krijgt in de online cursus:

√ In deze cursus ontvang jij mijn 3 geheimen voor een succesVOLLE salon.
√ Bij aanmelden krijg jij direct toegang tot de video’s met de daarbij behorende succesboeken.
√ Je hebt voor onbepaalde tijd toegang tot de cursus en kunt direct aan de slag. Dit op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt.
√ Na het volgen van de cursus weet jij precies wat je moet doen om meer klanten te krijgen en weet jij hoe jij jouw ideale klant behoud.
√ Jij kunt vanaf nu in vertrouwen ondernemen en trekt moeiteloos jouw ideale klant aan.
Ja, ik wil een (succes)VOLLE salon

Veelgestelde vragen

Voor wie is het succes salon programma geschikt?
De cursus is ideaal voor ambitieuze beauty ondernemers met een salon. Bijvoorbeeld een schoonheidssalon, nagelsalon, kapsalon, wimperextensions salon, massagesalon, browbar, manicure- en pedicuresalon, wellness & spa locatie, visagie studio, health- & lifestyle praktijk, afslankpraktijk en make-up cosmetica studio.
Hoe kan ik de online cursus het beste volgen en hoe lang duurt het?
Na aankoop van de cursus krijg je jouw persoonlijke inloggegevens toegestuurd per e-mail en heb je direct toegang tot de online omgeving. Je kunt vanaf je computer de cursusmodules doorlopen of met je mobiele telefoon zolang je maar toegang hebt tot het internet. Je volgt de cursus zelfstandig op je eigen tempo. Gemiddeld heeft een cursist een week tot drie weken nodig. 
Kan ik de investering aftrekken van de belasting? 
De investering van de cursus is eenmalig € 35,- exclusief 21% btw. De btw is aftrekbaar voor ondernemers.

WIL JIJ MIJN DRIE GEHEIMEN ONTDEKKEN VOOR EEN SUCCES(VOLLE) SALON?

Ben jij een beauty ondernemer en lukt het jou niet om je salon vol te krijgen?
Gun jezelf dan deze cursus. Een kleine investering die jou gaat helpen om consistent klanten aan te trekken.
  • ONLINE CURSUS: EEN (SUCCES)VOLLE SALON
  • 35,-

    exclusief btw
  • √ Direct toegang tot de online cursus na aankoop
  • √ Op eigen tempo de cursus doorlopen
  • √ Online video's met (werk)succesboeken
  • √ De cursus is 24/7 toegankelijk voor onbepaalde tijd
  • Ja, ik wil toegang tot de cursus
ONS Team
Samen meer dan 20 jaar ervaring. We put our people first, meet the team that delivers magical products
Rachsjanda Venneman
Rachsjanda Venneman

SALON COACH

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim

Charada Ferdinandus
Charada Ferdinandus

MARKETING COACH

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim

Our Work
We have worked with some of the top brands in the world and have produced award winning designs
Contact
Reach our to us with your project details and we will get back to you at the earliest
Address

Level 6 Regus Business Center,
Royapettah, Chennai – 14

Phone

+001-123-456-7890

Fax

+001-789-321-1234

Email

info@desuccessalon.nl

Connect
Stunning Designs

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

Page Builder

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

Powerful Options

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.