fbpx

Maak kennis met de succes salon coaches

Salon coach Rachsjanda
Rachsjanda Venneman

SALON COACH

Mijn naam is Rachsjanda Venneman. Ik ben moeder van 4 kinderen en naast het gezinsleven ben ik al ruim 16 jaar eigenaresse van een huidinstituut. Van de 16 jaar heb ik ook nog 6 jaar in een instituut gewerkt. In al die jaren heb ik veel coaching gehad, wat mij heeft geholpen tot waar ik nu sta.

Toen ik het roer om ging gooien en mijn baan ernaast had opgezegd en mijn volledige focus had op mijn eigen beauty onderneming gebeurde er iets fantastisch.

Ik wist nu in drie maanden tijd een super volle agenda te krijgen met zelfs een wachtlijst en ik zag een vervijfvoudiging in mijn omzet. En dit alles in maar 3 maanden tijd!!

Er gebeurde iets magisch met me. Ik wist het; Dit is de GOUDEN formule om echt een succes te maken van je business! EN als ik dit kan bereiken dan kan iedereen het! Ja ik durf nu hardop te zeggen dat ik de GOUDEN formule in handen heb om jouw salon/ instituut te laten groeien tot jouw ideale SUCCES salon.

Ik deel heel graag met jou dit magische gevoel. Het magische gevoel van SUCCES!

Marketing Coach de succes salon
CHARADA FERDINANDUS

MARKETING COACH

Hi, ik ben Charada Ferdinandus en als marketing coach is het mijn missie om beauty ondernemers te helpen met een professionele online business zodat er een consistente stroom aan klanten en omzet binnen komt.

Na 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, ben ik met mijn gezin verhuisd naar een rustige plek vlakbij Utrecht. Ik heb de balans gevonden tussen werk en privé, juist door mijn eigen online business! Maar ook door zelf veel coaching te volgen voor een sterke ondernemersmindset. Ik kan vanaf elke plek in de wereld werken, maar het liefst zit ik thuis aan de keukentafel achter mijn laptop.

Toen ik met Rachsjanda ging samenwerken om haar schoonheidssalon professioneel online te zetten, gebeurde er in korte tijd heel veel! Namelijk een succesvolle salon volgens de 3-sterrenformule.

Wij maken er geen geheim van hoe je dit kunt bereiken, want het is écht haalbaar voor elke beauty ondernemer! Ik gun elke beauty ondernemer een succesvolle salon met inzet van online kanalen voor meer omzet zodat je de vrijheid krijgt om te werken wanneer jij dat wil.

Onze missie

Onze missie is om beauty ondernemers te helpen naar hun succes salon. Wij leren je hoe je consistent een volle salon krijgt en extra omzet genereert. Dit gaan we behalen door een ijzersterke groeimindset, slimmer te werken in de salon en het efficiënter gebruiken van online kanalen. 

Een gouden tip

Het begint met je salonroutine! Download het gratis ebook met daarin 10 bewezen stappen om een succesvolle salonroutine te realiseren. Vul je e-mailadres hieronder in en je krijgt meteen het ebook toegestuurd!

Laat ons je helpen naar jouw succes salon

Wij hebben de gouden 3-sterrenformule hoe je van jouw salon een succesvolle business maakt met meer omzet, meer klanten en zeker ook meer vrijheid. 
Innerlijke schoonheid

Het begint met JOU lieve beauty ondernemer. Wat zijn jouw verlangens, wat houdt je nu nog tegen en hoe succesvol wil je zijn?

Jouw innerlijke schoonheid gaan wij naar het hoogste niveau brengen zodat je vanuit rust en vertrouwen gaat ondernemen.

Uiterlijke schoonheid

In jouw beauty salon help jij jouw klanten. Straalt de salon uit wat je wil? Komen jouw prijzen overeen met jouw waarde? Help jij jouw ideale klanten?

Wij zorgen ervoor dat de uiterlijke schoonheid van jouw salon door een gouden ringetje te halen is.

Online schoonheid

De online schoonheid is de online aanwezigheid en presentatie van jouw beauty business. Hoe wordt jij online gevonden en heb jij een online verkoopstrategie?

Wij zorgen ervoor dat jouw online schoonheid gaat schitteren als een ster op het hoogste niveau.

Werk met ons aan jouw succes

Hoe kunnen wij jouw salon succesvol maken?
 • BUSINESS PROGRAMMA
 • GOUDEN 3-STERREN FORMULE
 • √ Coaching, online modulen & build your beauty business weekend
 • Klik hier voor het programma
 • ONLINE CURSUS
 • EEN (SUCCES)VOLLE SALON
 • √ Ontdek de geheimen met de online video's & succesboeken
 • Klik hier voor de cursus
 • GRATIS EBOOK
 • DE SALONROUTINE
 • √ De 10 stappen naar een succesvolle salonroutine
 • DOWNLOAD HIER

Reacties van klanten

 • team-v8-1-circle

  “Aenean ac commodo diam. Etiam ut adipiscing mi, quis mattis odio. Donec orci leo, facilisis quis ipsum quis, facilisis rhoncus lorem. Maecenas non rutrum enim. Proin id laoreet neque.”

  ALLEN – Enrista
 • team-v8-3-circle

  Aenean ac commodo diam. Etiam ut adipiscing mi, quis mattis odio. Donec orci leo, facilisis quis ipsum quis, facilisis rhoncus lorem. Maecenas non rutrum enim. Proin id laoreet neque.

  LISA –  Brand Exponents
 • team-v8-2-circle

  “Aenean ac commodo diam. Etiam ut adipiscing mi, quis mattis odio. Donec orci leo, facilisis quis ipsum quis, facilisis rhoncus lorem. Maecenas non rutrum enim. Proin id laoreet neque.”

  SAM – Witwicky Creatives

Nieuws

Volg ons op Instagram om een kijkje in onze succes salon te nemen.

Samenwerken?

Wij staan open voor inspirerende samenwerkingen.
Ben jij werkzaam in de beautybranche en wil jij jouw krachten met ons bundelen?
Mail dan je gegevens en je voorstel naar info@desuccessalon.nl
Samenwerken? Mail ons

Algemene bedrijfsgegevens

Vestigingsadres
Mimaspad 2
4105 JM Culemborg

Algemene voorwaarden
Privacy policy 

KVK nummer
81796730

BTW-nummer
NL862223040B01

Telefoonnummer
06-15158187

E-mailadres
info@desuccessalon.nl