fbpx

De Succes Salon Community

Onze missie is om beauty ondernemers te helpen naar hun succes salon. Dat doen wij niet alleen, wij werken samen met vele professionals uit de beauty wereld.
Speciaal voor jou hebben wij met onze samenwerkingen aantrekkelijke acties en kortingen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

De kracht van video inzetten, pak je kans om met de bekendste cameraman van de beauty industrie te werken

Nikolai – Televisie programma maker

WWW.SALONPLAZA.NL

Op de beautybeurs in Utrecht hebben wij een interview gehouden met Nikolai van Salonplaza, beter bekend als DE cameraman van de beauty branche. Hij is televisie programmamaker en heeft succesvolle tv-programma’s gefilmd op RTL4 en SBS6 zoals De Schoonheidsspecialist

Nikolai vertelt in het interview waarom video zo belangrijk is voor jouw beauty business en geeft zijn gouden tip! De video met het interview is hier te bekijken: Video inzetten voor jouw salon.

Speciaal voor onze Succes Salon leden krijg je bij Nikolai van SalonPlaza KORTING op het maken van TWEE professionele bedrijfsvideo’s waarvan je zelf volledig de inhoud mag bepalen:
2 video’s van 2 minuten t.w.v. € 1.500,- voor € 1.000,-
(excl. btw. excl. € 0,21 cent/km)

Laat deze unieke kans niet lopen en neem contact op met Nikolai via de website salonplaza.nl
of mail voor meer informatie naar  info@salonplaza.nl

NAAR SALONPLAZA website

Salonized, probeer 14 dagen gratis en krijg een automatische korting op je eerste factuur

Ons advies aan klanten is om te werken met een salon software die je veel handmatig werk uithanden neemt. Salonized is jouw persoonlijke assistent voor volledige controle over je salon. De voordelen? Altijd en overal inzicht in jouw agenda en administratie. Voorkom no-shows dankzij automatische afspraakherinneringen. Bespaar zo direct op onnodige kosten en houd waardevolle tijd over.
Met het boekingssysteem bespaar je tijd door klanten zelf online een afspraak te laten maken, 24/7.  Via je website, Google, Facebook of link in bio op Instagram. Je kunt Salonized nu gratis 14 dagen uitproberen met onze speciale Salonized link.
Bevalt het systeem? Dan krijg je automatisch € 25,- korting op je eerste factuur. 
Link naar salonized

Verspil geen tijd meer, shop nu met 25% korting
kant-en-klare marketing templates voor beauty owners

Marketing designs shop

www.chamediakitchen.com

Onze marketing coach heeft speciaal voor beauty owners kant-en-klare marketing designs ontworpen die helpen om jouw business professioneel op de (online) kaart te zetten.

Van website templates tot customer care kaarten, alles is aanpasbaar met jouw eigen naam, logo en gegevens. Naast het ontwerp krijg je er een handige video tutorial inclusief tips & tricks. Iedereen kan zo zijn eigen marketing doen! Verspil dus geen tijd meer met zelf proberen en knutselen, maak gebruik van de exclusieve korting voor De Succes Salon leden.

Pak de 25% korting met kortingscode: marketing25
De korting is geldig op de gehele webshop! Prijzen zijn excl. btw.

NAAR marketing shop

Join our community

Schrijf je in voor De Succes Salon nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates, nieuws en kortingen.

 

Partners van De Succes Salon

Cha Media Kitchen beauty marketing

Samenwerken?

Wij staan open voor inspirerende samenwerkingen.
Ben jij werkzaam in de beautybranche en wil jij jouw krachten met ons bundelen?
Mail dan je gegevens en je voorstel naar info@desuccessalon.nl
Samenwerken? Mail ons